Winter Storm Hungary
A fórum lezárva.


A FÓRUM BEZÁRVA | csak olvasható üzemmód
 
FőoldalFőoldal  HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 
 

 Cikkek, interjúk, TV-műsorok

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
SzerzőÜzenet
Kinga
What Lies Beneath
What Lies Beneath


Belépett : 2009. Dec. 03.
Hozzászólások : 917

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, interjúk, TV-műsorok   Szomb. Márc. 27, 2010 10:31 pm


_________________
-x-x-x-
Vissza az elejére Go down
http://winterstormhungary.webs.com
Kinga
What Lies Beneath
What Lies Beneath


Belépett : 2009. Dec. 03.
Hozzászólások : 917

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, interjúk, TV-műsorok   Szer. Márc. 17, 2010 5:09 pm

^Úgy van. :w00t:

És végre fent van az ORS interjú második része is:


"A lelkem, a szellemem is rajta van az albumon"- Felvázolnád kérlek, miben fog ez az album különbözni a My Winter Stormtól?
- A legnagyobb különbség, hogy a dalokat, a szövegeket én írom, akár egyedül, akár más emberekkel közreműködve. Az elejétől a végéig teljes mértékben része vagyok minden folyamatnak, én készítem a saját albumomat, így valóban úgy fog szólni, ahogy azt szeretném és ahogy azt akarom. Nagyon érdekes folyamat látni, ahogy összeállnak a dolgok, ez tulajdonképpen az első alkalom, annak ellenére, hogy már van egy önálló lemezem. Nagy lépés, óriási lépés volt az első albumom elkészítése, viszont ez alkalommal úgy érzem, hogy a lelkem, a szellemem is rajta van az albumon. A dalok nagyon erőteljesek, és egy viszonylag jól követhető üzenetet hordoznak, maga az album nem tematikus, de ez az üzenet végig ott van. Olyan, mintha újra kombinálnánk azokat az elemeket, amelyek a My Winter Stormon már szerepeltek, pl. a rockot, a metált, a filmzenét, viszont most sokkal inkább életre kelne az egész. Nagyon jó élmény ez eddig, s szívesen tanulok új dolgokat mindazoktól az emberektől, akikkel dolgozom.


- Tudod már, mikor fog megjelenni?

- A német Universal a felelős ezért a döntésért, viszont egyelőre nekem sem mondták ezt meg, szóval nem tudom pontosan. Remélem, hamarosan hallani fogtok róla, bízom benne, hogy május környékén már kijöhet valami.


- A nyáron fellépsz a Wackenen, a Graspopon, a Masters of Rockon, milyen érzés visszatérni Európa legnagyobb metál fesztiváljainak színpadjára, ezúttal már mint szóló előadó?
- Nagyszerű, úgy tűnik, az emberek, a szervezők követik, mit csinálok szólóban. A világ minden tájáról kapok üzeneteket a rajongóktól, koncertszervezőktől, remek látni, hogy fejlődik a karrierem, hogyan fejlődik Tarja Turunen ma. Kihívásokkal teli a magam ura lenni, mivel ez egy jó adag szabadsággal jár együtt, de nagyon élvezem, egyáltalán nem panaszkodhatok, rohadt boldog vagyok így (nevet). Nagyon izgalmas lesz visszatérni Wackenbe és újra részese lenni ennek a hatalmas metál eseménynek, de természetesen a saját show-mat és zenémet viszem, ami viszont nem annyira metál, mint amennyire a legtöbb zenekaré, akik ott lépnek fel (nevet). Fantasztikus, hogy a szervezők elfogadnak úgy, ahogy vagyok, olyan előadónak, amilyen ma vagyok. Ők és a rajongók tökéletesen tisztában vannak a zenémmel, és ez jó.


- A cseh Masters of Rock fesztiválon is lesz egy nagyzenekaros fellépésed, hogyan fog ez különbözni a miskolcitól?
- Annyit már biztosan tudok, hogy az egy sokkal rövidebb koncert lesz, s mivel ez egy szabadtéri metál fesztivál lesz, ezért más jellegű dalokat is fogok játszani. Bár én vagyok az egyik headliner, mégis más koncert lesz. Magyarországon jobbnak ígérkezik a program, s lehetőségem nyílik klasszikus zenei darabokat is előadni.


- Hogyan hallottál az Opera-Rock Showról?

A választ az interjú harmadik részében olvashatjátok hamarosan.

---
Május, május, május! :boogy:

_________________
-x-x-x-
Vissza az elejére Go down
http://winterstormhungary.webs.com
Eszter
Until My Last Breath
Until My Last Breath
avatar

Belépett : 2009. Dec. 05.
Hozzászólások : 286

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, interjúk, TV-műsorok   Szer. Márc. 17, 2010 4:45 pm

Véééégre. Very Happy: Milyen jó hallani/olvasni ,hogy majdnem minden interjúba benne van ,hogy most mennyire boldog.
:boogy:
Vissza az elejére Go down
Kinga
What Lies Beneath
What Lies Beneath


Belépett : 2009. Dec. 03.
Hozzászólások : 917

TémanyitásTárgy: Re: Cikkek, interjúk, TV-műsorok   Kedd Márc. 16, 2010 5:03 pm

Egy új régebbi interjú. Razz: